Week #33 / Laatste week Nederland

Vandaag is het zover, ik vertrek richting Pau!

Afgelopen week is voorbij gevlogen. Mijn week bestond vooral uit afscheid nemen, dingen voor de laatste keer doen en veel afspreken. Hieronder een klein verslag van afgelopen week!

Maandag
Vandaag lunchte ik met Suzanne bij de nieuwe Bagels en Beans in Zeist. Jammer dat ik nu net wegga, de broodjes zijn er zo lekker! We fietsten nog langs het hertenkamp om te wandelen (en Pokémon te vangen ;))


Dinsdag
Ik sprak af met Marcella om haar nieuwe paleisje te bewonderen. Ook had ik mijn laatste werkdag bij Julia’s na er 2 jaar te hebben gewerkt! Ik at mijn laatste pastaatje en liet wat lekkers achter voor mijn collega’s.


Woensdag
Een broer-zus middagje. We dronken wat bij een cafeetje om lekker bij te kletsen.
’s Avonds aten mijn vriend Nick en ik bij zijn moeder, waar we haar nieuwe selfiestick uittestten 😉


Donderdag
Van woensdag op donderdag logeerde ik een dagje bij mijn ouders, omdat ik donderdag met mama naar alle spullen te kijken die meegaan naar Pau. Nadat we alles hadden uitgezocht trakteerden we onszelf op een ijsje van de lekkerste zaak in Zeist! In de avond dronk ik een biertje met Nick, even nog wat quality time!


Vrijdag
Een drukke dag! Een laatste tandartsbezoekje, op visite bij opa en oma en koffieleuten met Jorine! We hebben een paar uur fijn bijgepraat 🙂
In de avond stond een diner op de planning met mijn gezin en Nick. Waar we heen zouden gaan was een verassing: papa probeerde ons met rebussen op weg te helpen, haha!
Uiteindelijk bleek dat we sushi gingen eten, heerlijk!


Zaterdag
Mijn laatste echte dagje in Nederland bestond vooral uit wat laatste dingen regelen en tijd doorbrengen met Nick!

Zo meteen begint de reis richting Frankrijk. Ik heb nog steeds niet helemaal het besef dat ik er voor 5 maanden ga wonen, maar dat zal wel komen als ik er ben! Eerst de autorit met papa maar overleven… 😉

Liefs, Susanna

7 gedachten over “Week #33 / Laatste week Nederland

  1. Lieve Susanna, ik wil je heel veel plezier toewensen in Frankrijk. Ik vind het gaaf zoals jij altijd je dromen najaagd. Doe voorzichtig.enndie reis met je pa overleef je wel. 💋Astrid Lens.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ha die Sas, ik zie het al: hartstikke druk geweest. Leuke foto’s. Ik ben benieuwd naar de foto’s van Pau. Maar eerst de reis met de Pipa, maar dat komt helemaal goed. We gaan goed op Nick passen hoor! Vooral heel veel plezier! Xx

    Geliked door 1 persoon

  3. Lieve Sas, wens je een supermooie tijd toe in Pau! Goeie reis samen met je papa.
    Enne om met ‘tante’ te spreken, we gaan goed op Nick passen 🙂
    Pas jij ook goed op jezelf daar xxx mama

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie